vreau un team building

un team building fenomenal începe aici

Așadar te-ai hotarât că echipa ta are nevoie de un team bulding. Perfect! Ești în locul potrivit. Avem team building-uri în stoc. 🙂

Avem mai multe tipuri de team building-uri: pentru echipe mari, echipe mici, vesele, creative, cu chef de muncă, fara chef de muncă, cu muzică, fără muzică, cu băutură, fără băutură. Și dacă tot a venit vorba de băutură, deși ne place și nouă, noi nu facem drink-building.

Pentru drink-building nu ai nevoie de traineri. Noi facem team building-uri care au un scop precis și te ajută. Mai exact îți ajută echipa. Îți fac echipa să fie cu adevarăt mai productivă. Știm cum să facem ca echipa ta să poată comunica mai bine, cei din sales să se înțeleagă cu cei de la marketing, juridicul cu financiarul și cu restul companiei, logistica cu vânzările, și mai avem și alte surprize plăcute. Și în tot timpul ăsta putem să ne și distrăm. Însă pentru asta avem nevoie de ceva informații. Din acest motiv te rugăm să completezi datele de mai jos, apoi te va contacta cineva de la noi:

Și mai este ceva. Cere o ofertă până în 30 iunie 2020 pentru orice dată a evenimentului, în anul acesta și beneficiezi de o reducere de 35% din training fee. Fără nici o obligație. Da, ai văzut bine 35% discount fără nici o obligație.