#onepercentsafer

La fiecare 2 zile, în România, un om moare într-un accident de muncă.

In 2019, conform statisticilor oficale, au fost declarate 544 de îmbolnăviri profesionale și 5145 de accidente de muncă, din care 182 mortale.

Imaginează-ți că toate companiile din Romania se angajează să fie cu 1% mai sigure în fiecare zi. Dacă fiecare dintre noi face ceva care îmbunătățeste lucrurile cu un procent, 56 de oameni dintre noi, se intorc acasă de la munca fără să iși facă rău lor sau celor din jur. Sunt 56 de soți, soții, mame, tați, frați, surori, fii, fiice, prieteni și colegi de muncă.

Daca vrei sa fii printre cei care ajută la salvarea a 56 de vieți, vino alături de Corporate Dynamics şi inscrie-te și tu la https://onepercentsafer.com

Initiativa apartine Presedintelui IOSH Prof. Dr. Andrew Sharman, cel care a reunit in cartea ONE PERCENT SAFER contributia a 142 de personalitati in domeniul lor de activitate. Iti recomand aceasta carte proaspat lansata, in care vei gasi idei si ganduri despre cum tu si compania in care lucrezi ati putea fi #onepercentsafer

Profitul obtinut din vanzarea fiecarei carti se îndreaptă către Fundația One Percent Safer, pentru a-i ajuta pe cei care sunt vulnerabili de pandemie.

Vino să facem impreuna lumea mai sigura cu un procent. Alătură-te acum mișcării #ONEPERCENTSAFER!