Poți trece pe lumina roșie a semaforului de 100 de ori fără să ai un accident. Asta nu înseamnă că atunci când treci pe roșu ești în siguranță. De fapt, nu esti in siguranta nici cand treci pe culoarea verde a semaforului. 

Ce este „sigur” și ce este „periculos”? Este siguranța asigurată de absența accidentelor sau a rănirilor? Raspunsul este ‘’Nu’’. Setarea unei ținte de ‘’zero accidente’’ sau chiar atingerea acesteia nu înseamnă că lucrăm în siguranță. 

Organizațiile cu rate mici de incidente înregistrabile au de obicei rate mai mari de fatalitate. Din acest motiv este important să definim „siguranța în muncă” nu prin absența incidentelor, ci prin prezența permanentă a comportamentelor ce permit tuturor oamenilor din companie sa lucreze în siguranță.

Programele de training Corporate Dynamics se adresează tuturor angajaților din companie: operatori independenți din producție și personal administrativ, șefi de echipe de department, safety manageri si top manageri. Dezvoltarea și susținerea cursurilor este realizată de profesioniști experimentați în domeniu și folosesc drept metodă principala de lucru învățarea experențială.