proiecte

In aceasta pagina sunt link-uri cu proiectele speciale cu care ne mandrim si din care am avut onoarea sa facem parte. Suntem fericiti ca am avut ocazia sa contribuim intr-o masura mai putin conventionala in domenii care poate nu sunt direct conectate domeniului nostru de activitate.

Viitorul in mainile mele. Este un program dedicat elevilor din clasa a XI din liceele din Lugoj. Proiectul ii ajuta sa faca mai usor primii pasi in cariera profesionala.

Managers and CSR. Este un proiect pe care l-am dezvoltat la cererea prietenului nostru Paul Baru, intr-una dintre sesiunile stiintifice de pregatire pentru doctorat in cadrul Universitatii Tehnice din Cluj Napoca.

Una dintre preocupările noastre constante este siguranța la locul de muncă. Avem programe dedicate îmbunătățirii siguranței la locul de muncă și mai ales a comportamentelor și valorilor aferente acesteia. Vă îndemnăm să vă alăturați mișcării #onepercentsafer. Împreună putem face ca munca să fie un loc mai sigur și mai plăcut. Noi deja am facut-o.