#unprocentmaisigur

La fiecare 2 zile, în România, un om moare într-un accident de muncă.

In 2019, conform statisticilor oficale, au fost declarate 544 de îmbolnăviri profesionale și 5145 de accidente de muncă, din care 182 mortale.

Imaginează-ți că toate companiile din Romania se angajează să fie cu 1% mai sigure în fiecare zi.

Dacă fiecare dintre noi face ceva care îmbunătățeste lucrurile cu un procent, 56 de oameni dintre noi, se întorc acasă de la muncă fără să iși facă rău lor sau celor din jur. Sunt 56 de soți, soții, mame, tați, frați, surori, fii, fiice, prieteni și colegi de muncă.

Daca vrei sa fii printre cei care ajută la salvarea a 56 de vieți, vino alături de Corporate Dynamics şi hai sa realizăm împreuna un workshop #UNPROCENTMAISIGUR în compania în care lucrezi.

Acest workshop are un format customizabil organizației tale și poate fi realizat distinct sau se poate integra în proiecte de tip Safety Day, sau Safety Week. Workshop-ul se adresează tuturor angajaților din companie și în mod special șefilor de echipă și celorlalți middle manageri – modele comportamentale în ceea ce privește Health and Safety.

Participantii pot beneficia si de cartea ONE PERCENT SAFER, o colectie unica de idei în domeniu, realizată prin contribuția a 142 de personalitati internaționale.

Proiectul #UNPROCENTMAISIGUR face parte din mișcarea #onepercentsafer, inițiată de Prof. Dr. Andrew Sharman – Presedinte IOSH 2019 – 2020.

Contactează-ne si hai să facem împreună lumea mai sigura cu un procent.