Viitorul in mainile mele

În anul 2005, la inițiativa noastră, împreună cu Holcim, ne-am gândit că o parte din ceea ce am primit de la societate în școală treubie să dăm mai departe, iar dacă este posibil, chiar să dăm mai mult.

Așa a apărut „Construiește-ți Viitorul”. Program de responsabilitate socială, dedicat elevilor din clasa a XI-a. Scopul este orientarea în cariera profesională, care bate la ușă în scurt timp. Credem ca este mai bine sa te pregatesti inca din timpul liceului pentru facultate sau profesie.

Incepand cu anul 2009, am continuat proiectul la initiativa Corporate Dynamics, cu Honeywell – Life & Safety – Lugoj.

La Honeywell Lugoj am întâlnit o echipă fenomenală, împreună cu care proiectul a ajuns la peste 4 înscriși pe loc, iar partenerii nostri, Honeywell, Primaria Lugoj, Liceele Brediceanu, Hașdeu, Braniște si Vlaicu, clubul Rotary Lugoj participă an de an la susținerea acestui proiect. In cadrul programului care dureaza 4 zile + o zi dedicata inchiderii acestuia, Corporate Dynamics doneaza cate 2 zile ce training impreuna cu costurile aferente.

In acest proiect, in fiecare an, trainerii Corporate Dynamics ii ajuta pe viitorii absolventi sa inteleaga provocarile vietii profesionale si ii pregatesc sa abordeze cu incredere calea pe care vor sa o urmeze in viata.

Pana in prezent, prin proiect au trecut peste 600 de absolventi si ne mandrim ca intr-o mica masura am contribuit si noi la viitorul acestor oameni minunati.

Despre VIMM in presa din Lugoj, mai multe informatii aici.