ergonomie

Corporate Dynamics este partnenerul echipelor safety interesate de excelență în materie de sănătate și siguranță în muncă. În soluțiile pe care le propunem, utilizăm tehnologie de ultimă generatie, concepută special pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele. 

Ergo+, este un software ce permite licentierea companiilor interesate si acces securizat 24/7 la datele întregii organizaţii. Acesta ne ajută să măsuram rapid şi precis factorii de risc ergonomici utilizând cele mai populare instrumente de evaluare ergonomică, fără griji cu privire la efectuarea de calcule manuale sau administrarea a sute sau chiar mii de foi de calcul Excel.

Pe baza urmăririi rapoartele de discomfort şi înțelegerea clară a riscului ergonomic la locul de muncă, softul software+ul vă ajută să identificaţi și să rezolvaţi rapid cauzele profunde.

Ergo+ permite analiza costurilor și a impactului în timp real, stabilirea priorităților, planificarea și implementarea măsurilor de control rentabile, la nivelul întregii organizații. 

Acesta ajută la standardizarea procesului ergonomic și scalarea celor mai bune practici ergonomice în întreaga organizație, indiferent de numarul posturilor de lucru, de numărul si dispunerea geografică a site-urilor.Ca orice alt proces de afaceri, ergonomia trebuie gestionată într-un sistem bine definit. Consultanții Corporate Dynamics vă pot ajuta să definiți politicile, standardele și ghidurile necesare şi vă oferă soluția tehnologică optima pentru managementul procesului ergonomic.