Instrumente Psihometrice

Instrumentele psihometrice ne permit să măsurăm precis diferite atitudini și comportamente atăt în plan personal cât și în plan organizațional. Astfel, avem o bază de la care pornim în diferite diagnostice care țin de organizație. O parte dintre instrumentele utilizate, ne ajută pentru a realiza sesiuni de dezvoltare individuală mai bună sau pot fi suport în diferitele sesiuni de coaching.

De asemenea, compania noastră deține o platformă proprie pe baza căreia poate personaliza sau dezvolta evaluări de tip 360. În cadrul unei evaluări de tip 360, percepția asupra comportamentelor este măsurată prin intermediul colegilor, șefilor direcți sau subalternilor, permițând o bună interpretare a acestora în context organizațional.

Instrumente

LSQ – 90


Gama de instrumente LSQ sunt dezvoltate de LSQ Research. Instrumentul LSQ-90 permite masurarea comportamentelor manageriale si de leadership la nivel individual. Pe baza acestiua, managerii pot sa isi evalueze corect comportamentele si modul in care isi conduc echipele. Instrumentul permite si masurarea evolutiei in timp a modului in care echipele sunt conduse. Poate fi folosit atat pentru dezvoltare manageriala cat si in sesiunile de coaching. Pentru mai multe informatii despre instrument va invitam sa faceti click in link-ul de mai jos

360


Corporate Dynamics detine platforma proprie de evaluare 360. Echipa noastra va poate ajuta in design-ul studiului, design-ul si formularea intrebarilor, asignarea variablielor de masurare, implementarea studiului in platforma, aplicatiile de tip PNP acolo unde aplicarea on line nu este posibila.