metodologie

Photo by Pauxels

Workshop fata-in-fata


Expertiza noastra este rezultatul a mai bine de 20 de ani de experienta. Iti doresti traineri care au capacitatea sa asculte si sa dezvolte solutii personalizate de invatare? Pentru abordari moderne si rezultate vizibile, lucreaza impreuna cu noi. Construim workshop-uri personalizate, motivam si insipiram participantii sa progreseze.

Invatare on-line


Salveaza timp si bani, protejeaza mediul si menajeaza-ti nervii. Te intereseaza o solutie relevanta si eficienta de invatare la distanta? Expertiza noastra de invatare on-line include webinarii si podcast-uri, atat live cat si inregistrate. Indiferent de platforma utilizata, ne ocupam de managementul intregului proces de invatare: comunicare cu participantii, dezvoltare si livrare de continut personalizat, moderare si raportare.

Learning in the flow of work


Studiul LinkedIn Workplace Learning Report ne arata ca in ciuda resurselor de invatare aproape nelimitate: training in format clasic, e-learning, platforme de invatare just-in-time, sa ii faci pe angajati sa aloce mai mult timp pentru învățare ramane in continuare provocarea # 1.
De aici incepe treaba noastra – o echipa dedicata de consultanti si traineri experimentati, ce creeaza experiente personalizate de invatare, relevante pentru gradul de incarcare al fiecarui angajat.
Invatarea in fluxul de munca pe tot parcursul anului, in ritmul si la momentul in care membrii echipei tale au nevoie, sporeste productivitatea, crește implicarea in învățarea formală și îmbunătățește retentia cunoștințelor.