safety leadership

Din faptul că organizațiile cu rate mici de incidente înregistrabile au de obicei rate mai mari de fatalitate, am învățat să definim „siguranța în muncă” nu prin absența incidentelor, ci prin prezența permanentă a comportamentelor preventive. 

Folosind experienţa de peste 18 ani a consultantilor Corporate Dynamics în programe de schimbare comportamentală, am dezvoltat programul SSM – SAFETY LEADERSHIP.

Prin cele 5 componente de bază ale programului, ajutăm oamenii din organizații să conștientizeze din timp problemele de siguranţă și să prevină transformarea lor în incidente:

Siguranță prin Comportament

Safety. Cultura Onestității

Train the Safety Trainers

Safety Coaching

Biosiguranță și Protecție COVID

Promovăm cultura onestității safety, cultura în care oamenii sunt încurajați să raporteze erorile și accidentele evitate, dar unde realizăm şi delimitări clare între comportamentele acceptabile și cele inacceptabile.

Resuscităm sistemele SSM prin promovarea componentelor relevante, precum si prindezvoltarea abilitatilor de training si coaching safety, pentru managerii de linie. Rezultatele sunt vizibile şi se măsoară în îmbunătățirea siguranței la locul de muncă și scăderea numărului de accidente.

Suntem bucuroși să vă ajutăm să faceți față nevoilor de sănătate și siguranță în muncă, astfel încât să vă puteti concentra pe atingerea obiectivelor de business. 

Pentru o ofertă personalizată vă rog să ne contactaţi pentru o discuție despre provocările pe care le aveți în atingerea obiectivelor Safety.