Ergonomie Personală

Personal Ergonomics

Dacă lucrezi în HR sau Safety, ştii foarte bine: munca în poziţii incorecte contribuie la creșterea absenteismului, scade productivitatea muncii și creste costurile cu angajații. Se aplică şicelor care lucrează de acasă sau de la birou și celor care lucrează în producție. Corporate Dynamics contribuie la rezolvarea acestor probleme prin soluții practice, încorporate în cursul Ergonomie Personală. Cursul are două componente:

Ergonomia corpului. Începem cu o evaluare individuală pre-curs: chestionar, fotografiere și măsurarea deviației scheletale de coloană; pe baza acestei evaluări, participanții primesc un raport personalizat și sfaturi specifice ce țin cont de antecedentele medicale individuale. Într-o manieră interactivă, participanții înțeleg felul în care poziția de lucru le afectează sănatatea și, alături de corectarea imediata a posturii, aceștia dobândesc și câteva tehnici de automasaj ușor de folosit.

Ergonomia creierului. Continuăm cu explorarea modului în care funţionează creierul şi experimentăm instrumente practice de creştere a eficienţei personale. Este despre managementul energiei, despre disciplină şi focalizarea pe esenţial şi despre cum să folosim la maxim resursele creierului.

Vei învăţa să îti administrezi mai bine resursele dar şi alimentele care stimulează procesele din creier. Ergonomie Personală este un curs despre tine, plin de energie şi zâmbete, ce iţi aduce nu doar autocunoaştere dar îţi şi lasă un gust de fructe proaspete şi ciocolata.  

Pentru o ofertă personalizată vă rog să ne contactaţi pentru o discuție despre provocările pe care le aveți în atingerea obiectivelor Safety.

> ssm safety leaderhip