Evenimente Safety

SAFETY DAY

28 Aprilie – Ziua Internaţională a Sănătăţii şi Securităţii la Locul de Muncă, este un prilej excelent de conştientizare şi de impulsionare a politicii de prevenire a accidentelor.

Evident, ai trei opțiuni: să nu faci nimic legat de asta, să faci ceva simbolic – cât să bifezi evenimentul sau să organizezi ceva cu adevărat util şi memorabil pentru colegii tăi.

Cu o experienţă de mai bine de 20 de ani în construcția și derularea de programe customizate de training și team building, echipa Corporate Dynamics este aici, gata să te ajute.TEAM BUILDING – SAFETY TEAMS

Cu ajutorul nostru, poți transforma un eveniment plictisitor și lipsit de relevanță într-o experiență ce aduce safety pe agenda fiecărui participant într-un mod prietenos, înțeles și acceptat de toată lumea. 

Este despre implicare, responsabilizare, fun, wellbeing, activități în echipă, concursuri safety, sloganuri, postere, asumarea safety golden rules etc. 

Programele Corporate Dynamics contribuie la intelegerea practica a  masurilor critice de control sau a regulilor de aur in materie de sanitate si siguranta in munca.

Nu uita, Safety este un sport de echipă!

PREZENTARI KEYNOTE

Oferim o serie de prezentări, cu durată ce variază de la una la trei ore. Mai jos sunt listate o parte dintre subiectele prezentărilor noastre:

  • One Brain Three Minds;
  • Ergonomia Creierului
  • Self – Awareness
  • Prietenul meu Riscul
  • Psihologia Socială a Riscului – SPoR
  • Puterea limbajului
  • Nu toate accidentele pot fi evitate
  • Safety este despre oameni, nu despre cifre
  • Oamenii sunt soluția, nu problema

Contribuim la succesul evenimentelor de tip Safety Day, Săptămâna prevenirii accidentelor, Conferințe si Întâlniri de management.

Vorbitorii noștri sunt recunoscuți pentru capacitatea lor de conștientizare si responsabilizare a audientei legat de sanatate si siguranta in munca. Prin construirea unor mesaje relevante pentru fiecare tip de audiență, ei reușesc să stimuleze declanșatorii emoționali necesari schimbării comportamentale și să ofere idei practice.

Membrii echipei Corporate Dynamics sunt traineri și consultanți pentru companii internaționale din industrii variate, cu expertiza în coaching și facilitare. Acest lucru ne permite construirea si transmiterea unor mesaje relevante si pline de substanță.

Dacă vrei sa însuflețești politica safety din compania ta, te rog să ne contactezi!