Safety Day. Keynote Speaking

Safety Day.

Ziua Internaţională a Sănătăţii şi Securităţii la Locul de Muncă, din 28 aprilie, este un prilej excelent de conştientizare şi de impulsionare a politicii de prevenire a accidentelor.

Evident, ai trei opțiuni: să nu faci nimic legat de asta, să faci ceva simbolic – cât să bifezi evenimentul sau să organizezi ceva cu adevărat util şi memorabil pentru colegii tăi.

Cu o experienţă de mai bine de 20 de ani în construcția și derularea de programe customizate de training și team building, echipa Corporate Dynamics este aici, gata să te ajute.

Cu ajutorul nostru, poți transforma un eveniment plictisitor și lipsit de relevanță într-o experiență ce aduce safety pe agenda fiecărui participant într-un mod prietenos, înțeles și acceptat de toată lumea. Este despre implicare, responsabilizare, fun, wellbeing, activități în echipă, concursuri safety, sloganuri, postere, asumarea safety golden rules etc. 

Nu uita, Safety este un sport de echipă!

Safety Key Note Speech

Contribuim la succesul evenimentelor de tip:

•           Safety Day

•           Săptămâna prevenirii accidentelor

•           Conferințe

•           Forumuri

•           Întâlniri de management

•           Sesiuni de training.

Vorbitorii noștri sunt recunoscuți pentru capacitatea lor de conștientizare si responsabilizare a audientei pentru prevenirea accidentelor. Prin construirea unor mesaje relevante pentru fiecare tip de audiență, ei reușesc să stimuleze declanșatorii emoționali necesari schimbării comportamentale și să ofere idei implementabile.

Membrii echipei Corporate Dynamics sunt traineri și consultanți pentru companii internaționale din industrii variate, cu expertiza în coaching și facilitare. Acest lucru ne permite construirea si transmiterea unor mesaje relevante si pline de substanță.

Dacă vrei sa însuflețești politica safety din compania ta, te rog să ne contactezi!