Siguranță prin Comportament

Behavioural Based Safety

Dacă nu mi s-a intamplat până acum nu o să se întample nici de acum înainte”, ”Las’ că merge și așa”, ”Știu eu mai bine”, Nu o să mi se întample chiar mie”, sunt doar câteva dintre replicile pe care le auzim frecvent. Este ușor de înțeles că oamenii care lucrează într-un mediu în care nu există Alerte de Siguranță, sau alt tip de provocări din perspectiva Safety, ignoră pericolele și comportamentul lor este modelat mai mult de experiențele trăite decât cunoștințe și statistici. 

Siguranța în muncă bazată pe responsabilizare și pe comportamentele preventive ale tuturor celor implicați contribuie major la păstrarea integrității corporale și psihice. Consultanții Corporate Dynamics adresează factorii care generează comportamentele neconforme cu normele SSM, sporesc gradul de conștientizare și responsabilizează participanții pentru a munci în siguranță. 

Perceperea Safety ca pe o valoare, înțelegerea modului în care comportamentul viitor depinde de consecințele comportamentului prezent și importanța tolerantei zero pentru comportamentele ne-conforme sunt doar cateva dintre lucrurile pe care participantii la cursurile noastre le conștientizează.

Alături de înțelegerea rolului fiecărui anagajat în construirea unei culturi a siguranței la locul de muncă prin exemplul personal, participanții exersează metode eficiente de feedback constructiv, atât pentru validarea bunelor practici cât și pentru corectarea comportamentelor neconforme

Pentru o ofertă personalizată vă rog să ne contactaţi pentru o discuție despre provocările pe care le aveți în atingerea obiectivelor Safety.

> ssm safety leaderhip