Suntem specializați în intervenții personalizate de dezvoltare managerială și facilitarea schimbării culturale, cu rezultate în creșterea performanței. Domeniile în care Corporate Dynamics se diferențiază prin experiență și expertiza consultanților săi sunt:

Eficență Personală

Safety

Management-Leadership

Customer Relationship

În proiectele complexe în care suntem implicați folosim instrumente psihometrice, analiza rețelelor organizaționale, evaluări 360, simulări de business, facilitare și coaching cu persoane cheie din cadrul organizației. 

Incorporarea programelor Corporate Dynamics în munca de zi cu zi

Materiale. Pe tot parcursul procesului de învățare, folosim o gamă largă de elemente de fixare și reamintire de tipul documentelor și a caietelor de lucru, video-uri și diverse vizualuri. 

Campionii Învățării. Aceștia sunt participanți voluntari care au demonstrat un interes puternic și abilități pentru implementarea celor invățate la nivel de echipă. Ei își asistă colegii în utilizarea principiilor și a instrumentele prezentate în programelor derulate și contribuie la consolidarea culturii dorite. Campionii învățării se întâlnesc, in general, o dată pe lună pentru a discuta provocările si oportunitățile noilor inițiative. 

Discuții facilitate. După finalizarea fiecarui program, supervizorii și Campionii Invatarii susțin conceptele cheie și limbajul dobandit folosind diverse tehnici de facilitare și instrumente, ce permit intervenții punctuale de circa 10-15 minute.