our blog

  • Wellbeing. Patru lucruri esențiale.

    de Decebal Leonard Marin Wellbeing este o măsură a confortului și a eficienței personale, a cât de multumiţi şi de satisfăcuţi suntem cu viaţa pe care o avem. Schimbătoare și […]

  • Leading vs. Lagging Indicators

    de Decebal Leonard Marin Măsurarea performanței este o parte esențială a oricărui proces de management și stă la baza proceselor de îmbunătățire continuă. Pentru succes, este nevoie de stabilirea indicatorilor relevanți […]

  • Modelul SWISS CHEESE

    De Decebal Leonard Marin Ce este Modelul SWISS CHEESE? Dezvoltat de James T. Reason, SWISS CHEESE este un model teoretic utilizat în analiza, gestionarea și prevenirea riscurilor.  În acest model, […]

#boredom #creativvity #icue #innovation #productivity #risk #risk iq #stop #stopmuncapericuloasa #stopwork #stopworkauthority alara alarp authority business process clustere culturale corporate culture cultura cultura companiei cultural dimensions cultura organizationala culture dimensiuni culturale efficiency eficienta factorul uman financial motivation focus icue leadership managementul riscului masurarea riscului non-financial motivation procese risc risk risk acceptance risk management safety safety leadership safety training safey sfairp stop work supervizare time management urgente

×